onsdag 22. oktober 2008

Prosjekt for -09?Sånn så det ut i 2006, og sånn ser det ut fremdeles. Eneste forskjellen er at jentene er blitt så store at de må bøye nakken når de leker der inne.

Men altså. Den gule porten og den gule garasjen er naboens. Der som lekehytten står har vi planer om å lage spise- og grillplass. Min mann skal mure en mur langs veien (har han i alle fall planer om, jeg syns kanskje det blir litt mye for ham. Sommeren er kort...)og muren bør jo være 180 cm høy - det er mye trafikk forbi om sommeren. Ikke biler, men folk som går tur. Sånn som det er nå, stopper omtrent alle for å slå av en prat. Jeg er egentlig ikke så voldsomt pratsom av meg, så jeg gleder meg til den muren. Den raske muren...
Det skal være to trappetrinn i en bue rundt plattingen. Og i forbindelse med den - på venstre side skal det lages en opphøyd dam.

Vi får litt skygge der midt på dagen, men så kommer solen igjen sånn i 14-tiden for så å være der til den går i havet kl 23.

Jeg drømmer om å ha en pergola som slipper inn passe med lys, den skal ha glasstak mot regnet. Og så skal det være massevis av hvite og rosa duftende planter der. Jeg skal ha langbord så vi kan sitte mange og spise. Og så har vi lagt frem rør slik at vi har mulighet for vann og strøm. Herlig, ikke sant?

En god drøm å kose seg med i høst- og vintermørket :-)

5 kommentarer:

Berit sa...

Ser det for meg!
Om jeg ser akkurat det samme som du gjør er en helt annen sak.
Muring er tungt arbeid, i forhold til f. eks. hekkplanting, men så er det gjort en gang for alle.

Anonym sa...

Drømmer skal man ha. Jeg synes din drøm ser vakker ut. Kanskje blir den etterhvert mer håndfast?

Vivishagerom sa...

Kjekt å ha noe å drømme om, når vinteren kommer.
Du har jo litt å ta tak i der. Lykke til!!

Mokki sa...

Det kan bli riktig lekkert! Men jeg har stor forståelse for at du er litt skeptisk til at mannen skal bygge mur... det tar nok sikkert _mye_ mer tid enn man tror på forhånd... og man skal jo ha litt ferie også om sommern...

Relimon sa...

Det er kjekt å kose seg med slike planer om vinteren! Kjenner selv at det allerede kribler mot vår!