torsdag 8. januar 2009

Snart helg

Da er det snart helg igjen.
Og jeg har så vidt kikket i frøboksen. Det gikk plutselig opp for meg at jeg må jo så mye mer enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt, for nå har jo Mamma fått seg stor hage, også.
Nå til helgen er det meldt et skikkelig drittvær (bombe...) så kanskje jeg skulle benytte meg av det, og bare sette igang?

Det andre som står på plakaten for helgen, er å rydde og støvsuge bokhyllen. Den er blitt altfor liten. Bøkene ligger og står om hverandre, og jeg har mistet all kontroll. jeg er nødt til å finne på noe, men jeg vet ikke hva. Hyllen er av den hjemmelagde varianten med murstein og beiset plank, så det er ikke bare å stikke innom butikken å kjøpe en ny, liksom. Jeg vet ikke en gang om jeg får fatt i samme steinen igjen...hm.

I dag (i går) har jeg tatt 60 sit ups.

5 kommentarer:

Berit sa...

Så du lider også av krympende bokhyller? Merkelig fenomen. Jeg har faktisk vurdert å gå over og fjerne bøker jeg ikke er spesielt glad i, levere på et bruktutsalg eller noe. Men det sitter langt inne!

nefertiti sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
nefertiti sa...

Hm, jeg vet ikke om jeg klarer å gi fra meg noen bøker.
Jeg burde kanskje gjøre det, heller enn å sette dem i kjelleren?

:-/

Linnemi sa...

Jeg fikk redusert bokomfanget en smule da jeg flyttet for halvannet år siden, men det hoper seg opp, det hoper seg opp. Nå er bunken på nattbordet såpass høy at den truer med å bikke, så jeg bare MÅ finne mer hylleplass, jeg óg. :)

Anonym sa...

Du fortjener en award, og den ligger og venter på deg i bloggen min.
Hilsen orchis