søndag 10. mai 2009

Ryddedag i rusletempo


Noen som vet hva denne heucheraen heter?

Vi har hatt gjester i helgen, så jeg har ikke vært noe særlig i hagen. Vi har spist mye god mat med ditto vin til, spilt spill og pratet, og så har vi vært i byen og besøkt akvariet.
Og om jeg hadde hatt anledning til å være i hagen, så tror jeg nok at jeg hadde latt være uansett. Det har blåst noe helt infernalsk her - opp i liten storm til tider, tror jeg de sa (de som har greie på det).

Men i dag dro gjestene, vinden løyet og solen tittet frem. Etter at brunchen var ryddet bort gikk vi derfor ut, hele gjengen, og fikk oss litt frisk luft.
Mannen ryddet i garasjen og laget nytt klatrestativ rundt søylene til klematisene, jentene tømte altankassene og pellet opp alle krokusløkene, før de spilte kubb og jeg pottet alle blomstene jeg kjøpte på Stend hin dagen.

Og så har jeg laget meg til med noen småpotter med pellisstiklinger, delt opp et par planter som har overvintret i stuevinduet (hva i svarte julingen er det de heter, nå igjen...?) og så har jeg klippet rundt alle kanter med en sånn minigressklipper.

En fin hagedag, altså :-)

2 kommentarer:

Mariann sa...

Gleder meg til litt bedre temperatur i uken som kommer.
Syns den heucheraen ligner mistenkelig på 'Green Spice'.

nefertiti sa...

Nei, tror ikke det er 'Green Spice'. Den har jeg et bilde av under 'Blomster i min hage'-gadgeten litt lenger ned på siden... :-)