onsdag 14. april 2010

Mer haging


Bildet har jeg tju'lånt fra Bjørns Planterike Jeg gleder meg til å kunne vise frem min egen pion, men kanskje blir det ikke før til neste år.

Man skal på jobb, lage middag, trene, kose litt med familien, drikke kaffe med svigermor osv osv. Og så akkurat nå, da, når det er så mye kjekt å holde på med i hagen...

Jeg trodde ikke jeg skulle klare å komme meg ut i dag, men så smalt flaksen til og det ble en nydelig kveld med deilig temperatur og koselig selskap. Gullebarnet spikket seg piler og jeg haget (resten av familien så fotball).

Jeg ryddet rundt huset, samlet opp knuste potter og gamle malingskoster; jeg skar ned en klematis 'Jackmanii'; jeg tømte all jord fra pottene i pallekarmbedene; gikk over rosene med sekatøren en gang til; flyttet ut i bedet ved veien en akeleie, to forskjellige primula og en digitalis, og jeg plantet ut en trepion som det bare står gul på.

Trepionen satte jeg i kroken mellom hekken og epletreet. Om det er der den kommer til å bli stående er usikkert, men jeg følte at jeg måtte få den ut av potten og i jord.

Herregud så deilig det er med vår!!

3 kommentarer:

Mari Anne sa...

Så flink du er til å prioritere. Det er alltid en liten kamp mellom "burde" og "må". Jeg bruker av og til mottoet; "Har mor det bra, har alle det bra."

Så fikk du gjort unna mye også da.

nefertiti sa...

Ja, det er kanskje noe i det.
Ønsker deg en riktig fin dag :-)

Linda sa...

Så godt å få gjort masse:) Jeg håper på å få gjort en del i helgen, om været blir bra. Og blir det dårlig skal jeg gjødsle plenen:) Så uansett blir det litt i hagen:):) Klem