mandag 2. august 2010

Utsolgt ...


Jeg tenkte jeg skulle spare til etter ferien å snope meg noe nytt til å ha i hagen. Jada, det var kjempesmart ... not.
Det var ikke rare greiene de hadde igjen i butikkene rundt omkring. Litt av ditt og litt av datt. Nesten umulig å finne noe de hadde mer enn en eller tre av.
Til slutt endte jeg opp med to løpere til å sitte på, og fire puter til å ha i ryggen, som jeg måtte på to forskjellige kjøpesenter for å få tak i, og en helt alminnelig hvit duk i akryl.


Heldigvis passet fargene - som var litt andre enn de jeg hadde lyst på i utgangspunktet - til blomstene på altanen der vi sitter og spiser.


Antakelig så har det vært så mye dårlig vær i sommer, at den gjengse husmor har tilbrakt all fritid på shopping, i håp om at været skulle komme seg.
Det ser spøkje ut, men vi kan jo ikke annet enn å satse på en fin sensommer.

I kveld har jeg satt teltet opp i hagen, og akkurat nå har jeg seks unger som ligger der ute og hyler og skriker og lader opp til en spennende natt. Det siste jeg hørte da jeg var ute for å lytte, var at de hadde tenkt å døgne 'an ... det tror jeg på ;-)

2 kommentarer:

Mariann sa...

Fine puter og fine blomster. Jeg skal også kjøpe stolputer, men har ikke tenkt på at de også må matche blomstene. Grønne kanskje?

Blomsterguri sa...

Innkjøpet passet jo perfekt til blomstene :-) Jeg er vel en av de som har shoppet min del tidligere i sommer.... litt for lite å gjøre liksom.... :-)Lykke til med telt-gjengen. Håper de ikke er sure i morra :-)