lørdag 23. april 2011

Godt igang

... både jeg og humlen!

Det er påske, vi har fri, solen skinner og det er godt og varmt. Kan man ønske seg mer? Vi har tid til å spise god frokost hver dag, vi kan drikke kaffe med svigermor, sette krabbeteiner, polere bilen, lese, ha fest OG grave i hagen. Nei, mer behøver en ikke ønske seg!

Jeg kom litt sent igang med hagearbeidet; jeg har brukt de foregående dagene til å sitte å se og tenke og planlegge. Men i dag, etter at årets første krabbemåltid var inntatt, satte vi spaden i jorden:

Jeg fikk min mann til å spa opp noen heber og en løpstikke. Jeg holder på å ommøblere pallekarmbedene. Jeg har hatt sju kasser, nå lager jeg meg til med fire. Jeg har funnet ut at jeg klarer meg med en til barnehage, en til poteter, en til jordbær og en til asparges.

For et par år siden stakk jeg noe buksbomavklipp, det har rotet seg og blitt til fine småplanter. Disse laget jeg en liten hekk med i dag, rundt det gule rosebedet på tunet.

Jeg har hatt et lite rognebærtre (med rosa bær) stående på vent, det satte vi ned i dag. Det står der som inngangen til vår fremtidige utespiseplass skal være.

Jeg har planer om å få gjort litt mer i morgen, men det kan hende vi velger å dra på besøk til Mamma i stedet. Det er jo en hage der også, som det skulle vært jobbet litt i ;-)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Det er godt og komme igang men du har fått gjort mye i dag da.
Jeg somler og surrer rundt i hagen som en humle og koser meg, jeg får gjort litt hagearbeide og da.
Du får ha en fin søndag Marit.

Linda sa...

Høres herlig ut:) Kos deg masse masse i hagen hvor du nå enn måtte dra i dag også:) Klem

Linnemi sa...

Har du for mange pallekarmer, sa du?!? ;))