søndag 3. juli 2011

(Bolig)Drømmehagen

Denne måneden er bloggen min med i bladet Bolig Drøm. Det var kjempespennende, og skikkelig stress, i mai da de kontaktet meg; kunne jeg være månedens hageblogger i juli-nummeret? Jeg tenkte meg om i ca tretti sekunder, og så sa jeg klart jeg kan!

Jeg hadde en tidsfrist på meg på et par uker, og jeg kan love deg at å skulle lage julitilstander i hagen i mai 2011 ikke var bare-bare. Det regnet og blåste og var overskyet omtrent hver eneste dag. Kom det et gløtt av sol, så hadde jeg ikke fått rigget meg til med puter og lamper og krukker, før regnet var over oss igjen.

Men jeg fikk det da til til slutt. Naboene må ha trodd jeg var spik spenna gal sånn som jeg holdt på!
En artig opplevelse - gøy å se seg selv i bladet, og litt småpinlig å bli gjenkjent på jobb og når jeg er på butikken :-)


4 kommentarer:

Linda sa...

Så utrolig morsomt da:) Gleder meg til å lese:)

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Hehe! Kan se deg for meg der du løper inn og ut med puter og dill dall hvert 5 minutt mellom regnbyene:) Men bildene ble veldig bra! Ser ut som et virkelig trivelig sted å nyte julidagene! Heldigvis for deg er du av hunkjønn... Naboene kan nok dermed tilgi all denne latterlige rekingen inn og ut med sommerstasj?

Da er det langt verre med en annen krabat vi kjenner... som blir å finne i augustnummeret av BoligDrøm. Også han måtte lage reportasjen i mai! Til naboenes forbannelse (antageligvis)

Håper du endelig kan få nyte denne behagelige uteplassen din også nå:)
God sommer!
B*

Mariann sa...

Stilig!
Må vel kjøpe bladet, eller kanskje jeg skal smugkikke i butikken.

Mathildes Eden sa...

Flinke nefertiti!

Jeg kjøpte bladet i dag! Så nå har jeg deg i nærheten, både på trykk og "live" i nærheten!
Reportasjen ble kjempefin på trykk den!
Jeg husker en noe stresset dame på dagen:-)