lørdag 9. juli 2011

Hos Svigermor

Svigermor og jeg bor tett på hverandre - jeg har henne og svigerfar i kjelleren - og det er en sann fornøyelse! Men selv om vi bor så tett på hverandre, så har vi allikevel vår egen privatsone. Og vi har hver vår hage.

Hun har terrasse og opphøyde bed, og masse krukker. Og så har hun hage på utsiden av gjerdet med stup rett ned. Det er litt skummelt, og ingen får hjelpe henne med lukingen der. På nedsiden av stupet heter det fra gammelt av 'Himlamarkja', det er altså et overheng det er snakk om, og hun befinner seg oppå. Skummelt, men veldig stilig også, syns jeg.

Kjerringen syns det var litt urettferdig at jeg hele tiden bare kjørte på med bilder fra egen hage, når hun hadde så mye pent å vise frem, hun også. Og det er jo sant :-)

Klematisen heter Still Waters.
Så dette er til deg Svigermor. Hadde det ikke vært for at du kom og luket i dine gamle bed etter at vi overtok huset her, så er det ikke sikkert at jeg noen gang hadde kommet meg ut i hagen selv. Men da måtte jeg jo vise at jeg kunne faktisk klare å holde orden på hus og hage. Og det kan jeg jo - nå i alle fall :-D

1 kommentar:

krepsemor sa...

Så koselig det er utenfor huset deres, med svaberget rett nedenfor! Flott å kunne bo slik til! Søte stemor, og flott svigermor-Clematis!
Ønsker deg en fin sommer!