søndag 30. oktober 2011

Normalt?

Tja, er det normalt, eller? Det er først i år at jeg har papaver i hagen, og jeg må innrømme at jeg ikke visste at den satte knopper to ganger.
Hvilken papaver jeg har, er jeg rett og slett ikke sikker på - det sto bare Papaver 'Manhattan' på lappen ...
Uansett så kommer vel frosten før den rekker å prestere noe mer enn knopper, så ...

Men altså - vi har hatt en utrolig gjenstridig propp i kjøkkensluken i dag, og alt har vært kaos i den avdelingen. Da klokken var blitt fire, var jeg så trøtt av hele greien, at jeg bare måtte ut  og få meg litt frisk luft.
(Tusen takk til Knuten som kom og hjalp oss)

Ute var det oppholdsvær og deilig temperatur. Jeg luket litt i pallekarmene, ryddet litt i hengepil-kaoset og fikk satt noen løker.

Men mørket kom jo altfor fort! Heldigvis er jeg ferdig med malemarerittet, og planterommet er nå bebodd, så den hageenergien som fortsatt finnes i meg kan jeg ta ut der.
Jeg har det ikke helt klart for meg ennå hvordan jeg skal innrede rommet, men noen flere hyller må jeg nok ha. Det er et lavbudsjett-planterom vi snakker om her, så Fretex er neste stopp.

Fin uke til alle  :-)

1 kommentar:

RandiA sa...

Det er en fin høst i år, i hvert fall her. Flere Meconopsis cambrica (gul valmuesøster) står med knopper og noen utsprugne blomster nå...sesongen har vært ekstra lang.