onsdag 29. februar 2012

Å seile sin egen sjø


For tjue år siden bygget svigerfar og tre kompiser en seilebåt - hjemme i nøstet. Da var de i sin beste alder! De fartet rundt langs hele vestlandet, over til Shetland og Skottland, nordover til Lofoten og østover til Sverige. Med fulle seil eller for motor.

Selv har jeg ikke vært med annet enn på småturer langs vestlandet, men jeg har da vært med så pass at jeg kan skrive under på at dette er en fantastisk båt! Den er stor og romslig inni, og den har god plass på dekk - den er altså lett å bevege seg rundt på. Siste toktet vi var på, var i fjor sommer.


Nå er de fire tøffingene fortsatt like tøffe, men kanskje ikke fullt så spreke lenger. Og det er med tungt hjerte de ser seg nødt til å selge båten sin.

Kjenner du noen som kan være interessert i en båt som denne? Man finner ikke noe skinnende, fancy plastikk her, men derimot masse sjel!!

42 fots motorseiler. 4 lugarer, 8 køyer. Stor salong bak, styrhussalong, sitteplass til 10-12 personer. Styremaskin, baugpropell, autopilot. Ford Saab-motor 120 hk. 2 toaletter, 1 dusj. Bygget i 1992, meget godt vedlikeholdt. Gi bud/del videre!!

Ingen kommentarer: