mandag 2. april 2012

Brrr - winter's back in townOohhh - det var jammen bra jeg ikke nøyde meg med å sette de sarteste søte inn under altanen, men tok meg bryet med å rydde plass til dem i lille drivhuset. I går var det kuling nordavind og snøstorm, og det har ikke vært langt fra sånne tilstander også i dag.


Jeg tvang Mannen med ut på en liten hagevandring tidligere i dag, men vi holdt jo på å fryse ihjel!


Nei, våren er hjertelig velkommen tilbake ... :-)


6 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Nei, det er ikke noe hyggelig hagevær vi har om dagen. Enda så har det ikke snødd her, men det blåser så kaldt at det er best å holde seg inne!

Jeg ønsker også våren velkommen tilbake ;)

Ha en fin kveld.

Garden Living sa...

Tell me all about it! Grusomt med kulden som er nå om dagen. Men kanskje ikke annet å vente etter de flotte ukene vi hadde tidligere?

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Våren er lunefull. Endelig fri og klar for hagearbeid, så må votter og lue på.... Vi har heldigvis ikke snø mer enn noen filler i luften....

Flotte iris du har i potte!

Linda sa...

Ja nå har det vært kaldt, vinterjakken har blitt tatt på igjen... Men snø har vi ikke hatt her, heldigvis... men en skal vel ikke juble enda... Det er fortsatt meldt kalde dager...

Ranten sa...

April sier nå bare jeg som har følt det samme været på kroppen.. Men det er vel en ting som er helt sikkert, og det er at blir VÅR! Godt du fikk reddet plantene :)

Mathildes Eden sa...

Flotte fotograferte iris`er:-)

Mathilde E