fredag 6. april 2012

Ikke kult

Ja, dette var jo vakkert, ikke sant?!

Men det er "#%¤ ikke vakkert når det kommer glassbråt tytende opp av jorden og plenen hele tiden!!

Da vi fikk tilkjørt jord for ca 10 år siden, i forbindelse med at vi hevet hagen 80 cm i ene enden, var den jorden full av glass. Da jeg raket jorden utover plukket jeg enorme mengder, da jeg begynte å rense for stein, plukket jeg enorme mengder, og nå fremdeles, plukker jeg glass hver gang jeg er ute og graver/luker.

Og en ting er at det er irriterende å holde på å plukke på dette glasset, noe helt annet er det å tenke på at man helst ikke bør gå barføtt i hagen ... Og det gjør vi jo, for hva er vel bedre enn å gå barføtt i gresset om sommeren??

Se for deg en søt liten barnehæl og en colabunn, og du skjønner hva jeg snakker om. Nå skal det sies at vi har ikke hatt noen uhell i løpet av disse årene, men man kan jo ikke la være å tenke på det. Senest i dag plukket jeg opp en sånn kvass colaflaskebunn, og jeg kjenner at det irriterer meg!!

Ellers? Jo takk, har hatt en nydelig dag i hagen, har fått gjort en hel masse, grillet pølser og spist middag ute, og hatt kaffebesøk. Flott lang fredag :-)

6 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Nei, jeg skjønner at dette ikke er noe kuult!

Pass på føttene så det ikke skjer noe!

Ønsker deg en fin dag.

Linnemi sa...

Men - er det vanlig å få levert jord med glass i, da ??? For alt hva jeg vet må man kanskje spesifisere at man ikke vil ha jord med glass i når man bestiller ?? :/

November- symra sa...

Underlig fenomen, glass komposterer jo ikke! Ukultur så det holder! God påske med ønsker om ikke å trø på glass!

nefertiti sa...

Nei, Linnemi, det får jeg virkelig ikke håpe at det er!

Og det burde jo være unødvendig og skulle behøve å presisere noe sånt, eller??

Det verste er at jeg ikke kan huske hvem som leverte til oss, så om jeg skal ha jord en annen gang, så vet jeg liksom ikke hvem jeg IKKE skal ringe til ...

krepsemor sa...

Usj, det var jo veldig utrivelig for å si det mildt! Jeg ville sikkert nektet ungene å gå barbeint i hagen, noe som nesten er uhørt! Jeg håper dere snart har fått bort mesteparten....Huff!
Fortsatt god påske i alle fall =)

Josefin sa...

'Du skal ikkje trø i glaset..'

Uff nei, høres jo heller utrivelig ut. Men det bildet der, med flaskebedkantene, minner meg om en hage jeg likte utrolig godt engang, en dame i Tyskland som var glad i prydgress.. :/
Jaja, fingers crossed for at dere fortsatt unngår ulykker :)