mandag 15. april 2013

Enda flere ønsker som går i oppfyllelse!


Meconopsis betonicifolia - Blå valmuesøster

Meconopsis betonicifolia - Lilla valmuesøster

Søster på skeive


Det var da som bare svarte julingen! 

Her skal jeg vise frem valmuesøstrene som er på vei opp og frem her i livet, og  som skal bli blå eller kanskje lilla, sånn som på de andre bildene, og så går det helt på skeive allerede i startfasen ...

Bildet av de første spirene nekter å snu seg riktig vei, men blås i det - det viktige her er at de ser friske og spreke ut, så får de nå heller stå på hodet på bloggen så mye de vil.

Dette er også etterlengtede planter i min hage, altså. Jeg tror jeg har forsøkt å så dem selv tusen ganger - eller kanskje ti tusen ganger - uten hell ;-)

Men nå er de her. Jeg dro ens ærend ut til damen bak denne bloggen i fjor høst, og fikk brakt dem trygt og sikkert med meg hjem. Jeg kan nesten ikke vente med å se hvilken farge jeg har fått med meg, Elly :-)

6 kommentarer:

Villrose sa...

Bare du prøver mange nok ganger, så går det bra ! (Jepp, på tredje forsøket, så ville valmuesøsteren her også)

Elisa sa...

Spennande, valmuesøstrene er jo så fine. Den lilla var virkelig lekker!

Ellypropelly sa...

Hei igjen, så vittig, da jeg så blomstene "kjente jeg dem igjen". Blir spennende å se hvem som dukker opp. De ser ut til å være full av kraft. Samme her hos meg. Hadde snø tom i helga, men nå er den endelig borte, og opp titter de små hårete stjernene. Er du ekstra heldig får du en som har dobbelt sett kronblader. Skjønner ikke problemet med såing. Det der fikser du neste gang.

Ranten sa...

Kommer de fra Elly er de dyrket med ekte kjærlighet : ) Og i hennes hage var de skikelig fine så du kan jo bare glede deg!

Turid sa...

Nydelige er de uansett farve synes jeg :)

Ellypropelly sa...

Hei, utfordring fra meg: Moseplassen fokuserer på humler. Bli med og blogg: http://moseplassen.com/2013/04/humleutfordring/

Her er mitt bidrag:http://ellypropelly.wordpress.com/2013/04/25/pels-engler/
Lykke til fra
Ellypropelly