tirsdag 3. desember 2013

Åh - det glemte jeg visst

Meconopsis betonicifolia


Her har jeg styrt på i årevis og forsøkt å skaffe meg denne vakre blomsten til hagen.  Jeg har sådd frø, byttet til meg frøplanter, til og med kjøpt i en ærlig butikk - uten å få noen blomst å skryte av.

Og så, når jeg endelig har blomst, i fullt flor, på bilde, så glemmer jeg å legge det ut på bloggen ... skandale!

Se på mine fiiine blå valmuesøstre. Endelig i hagen, og til slutt også i bloggen :-)

PS: Man er jo stadig på jakt. Når ett ønske er oppfylt, trer et annet frem for ens indre øye.
Lilla meconopsis, må ha det, bare må ha det!!

4 kommentarer:

Fagertunhagen sa...

Så vakker himmelblå dame! Klart hun må på bloggen. Egentlig passer det jo godt å vise henne fram i mørke desember - så kan vi drømme oss tilbake til sommeren og valmueblå himmel:)

Bille sa...

Så flott! Jeg har også prøvd å få til denne (og det er vel flere varianter) fra frø noen sesonger, men i år kjøpte jeg like godt noen planter. Plantet i august og i oktober var de fortsatt ved godt mot, så jeg er spent på om det blir blomstring i feriehagen den dagen jeg er innom...

Klart du må ha lilla! Julenissen? :)

Hagen i Vest sa...

Valmuesøstre er så utrolig fine. Må ha lilla jeg også og har sådd Meconopsis Aff Lingholm Lilla i år. Satt sådden i kjøleskapet og der skal den stå til påske før jeg setter den ut i hagen. Forhåpentligvis spirer den :)

nefertiti sa...

Åh, det er så kjekt nå når 'søstrene' er igang. I år får jeg noen hvite også, i alle fall var det det de ble sådd som :-)
Men man vet jo aldri ...
De lilla har jeg ikke fått til gards ennå.