torsdag 4. september 2008

Nytt bed

I går var jeg ute i hagen for første gang etter at jeg kom hjem fra Forumsttreffet i Asker.
Jeg hadde med meg en del planter dit, men enda mer hjem igjen - selvfølgelig.

Blant annet hadde jeg med meg to heuchera, som kom i tillegg til en jeg fikk av tullerusk for noen måneder siden. Problemet var bare at det ikke var plass til flere planter i det bedet jeg hadde sett for meg at de kunne stå.

Så da så... Da mannen snudde ryggen til, gikk jeg igang med spade og hakke, og nå ligger det altså et svært, nytt bed til min disposisjon og venter på å bli fylt opp, nede i hagen.
Bortsett fra at det faktisk ble så stort og fint at det nesten ikke kan brukes til akkurat de plantene, som det var meningen å lage plass til.

Så etter all sannsynlighet må jeg nok ha enda ett. Ett som er mer passelig til de tre heucherafrøknene og kansjke noen dagliljer og litt gress. Og det har jeg faktisk spurt om å få lov til å lage - og jeg har fått det innvilget.

Hurra!!

Og da må jeg kjøpe frø. Og jeg må så. Og jeg får plass til veldig mange løker. Phu...

4 kommentarer:

Vigdis i Romerikshaven sa...

Det var så hyggelig å spise middag med deg på forumstreffet! Lykke til med bloggen. :-)Vicky

hildeG sa...

Har du husket å legge til rss-feed i denne bloggen? Får ikke til å linke til deg i blogglisten jeg holder på å lage over hagegale folk...

Kirsitns bakgårdshage sa...

Gratulerer med ny hagedagbok! Og takk for sist - skulle gjerne sett alt som ble kjøpt på gartneribesøkene jeg ikke deltok på... :-) kirsitn

Anonym sa...

Fin, denne også :-)