mandag 13. april 2009

Test


Ha - endelig fikk jeg det til. Takk, Rita :-)

5 kommentarer:

Rita Hogefeld sa...

Vel bekomme :)

Hadde aldri trodd at jeg - JEG - skulle kunne gi råd til noen ang. data/blogging. Mektig fornøyd med meg selv nå kan du tro :D

nefertiti sa...

:-)

Elisa sa...

Når eg skal legge bilder ved siden av kvarandre, krysser eg av for "ingen plassering" (er det ikkje det det står?) når eg lastar dei opp. Då kan du klippe og lime inn bildene der du vil ha dei i innlegget, eg brukar høyre musetast eller CTRL+X og CTRL+V til å klippe og lime.

Rita Hogefeld sa...

Det har jeg også prøvd. Fordelen er som du sier at du da kan flytte bildet rundt i innlegget og plassere det på høyre eller venstre side eller midt på ettersom det passer deg. Men jeg syntes det var vanskelig å plassere bildene - plutselig hadde teksten forskjøvet seg og bildet landa aldri helt der jeg ville og plutselig var venstre bilde blitt nederst til høyre og i det hele tatt......Jeg fikk det rett og slett ikke helt til(meeeeget begrensede kunnskaper, serru).

Men hvis du får det til, Nefertiti, så er det den metoden som gir størst muligheter til variert plassering av bilder i innlegget:)

nefertiti sa...

Da får jeg vel prøve det også, da :-)