mandag 10. august 2009

Back where we belong

Etter at vi kom hjem fra ferie har det gått i ett med alt untatt hage. Men i går fikk vi endelig tid til å vie oss til det vi liker best av alt. Nemlig haging - hagearbeid og ikke minst stolhaging.

Så, tiltross for at jeg pådro meg en ekstremt vond nakke på lørdag morgen, så fikk vi gjort en hel masse i går.
Mannen stusset hekken og slo plenen, mens jeg luket alle bedene. Etterpå satt vi oss i trappen og leste avisene og funderte over hvor vi skulle begynne puslespillet med å få riktig rose i riktig bed.

Der har vi nemlig en jobb å gjøre. Benjamin Britten, Pegasus, Rhapsody in Blue og Nostalgie er alle eksemplar av arten som skal ut på tur - jeg må bare finne ut hvem som skal få bytte plass med hvem...Denne bregnen kjøpte jeg for noen år siden, men den har stått altfor tørt. Flyttet den noen uker før vi dro på ferie, og nå har den endelig begynt å ta seg.
Den er utrolig fin med nydelige farger. Nå skal jeg bare jobbe litt, så skal jeg ta meg en tur i kjelleren og lete etter navnelappen som jeg vet at befinner seg der et eller annet sted :-)

3 kommentarer:

orchis sa...

Måtte nakken din raskt blir god igjen.
Lykke til med rosepuslespillet. Slikt puslespill er morsommere enn sånne som blir engelske slott, alpelandskap o.l. til å henge på veggen :)
Bregnen ligner svært på Athyrium nipponicum var. pictum...?

Villrose sa...

Flotte roser alle, men såvisst ikke de letteste å finne passende partnere til. Lykke til :-)

nefertiti sa...

Nakken kommer seg, spesielt etter at jeg har hatt lillesøster på besøk og hun har gitt meg massasje av det reale slaget.
Rosepuslespillet må vente til en dag det ikke er mygg ute *phu*

Og ja, Villrose, det er helt sant :-)