tirsdag 29. desember 2009

Småfuglene - endeligJeg har vært så misunnelig på alle bloggerne som viser frem fine bilder av småfugler de har rundt huset.
Men nå har mannen endelig vært ute og hengt opp meiseboller; utenfor kjøkkenvinduet, utenfor vinduet her jeg sitter og jobber, i treet... :-)
De er så utrolig søte der de tripper rundt i snøen eller klamrer seg fast til de dinglende meisebollene i grønn netting.
Det er jammen ikke lett å få tatt et skapelig bilde. Jeg har vært klar med kamera i hele dag, men ikke kul om jeg klarte å få dem på skikkelig 'skuddhold'.
Men bildene kunne vel vært verre enn dette? De er virkelig søte, fuglene.

4 kommentarer:

Mariann sa...

Ja, det er koselig med småfugler i hagen. Jeg tenker at når de får mat av meg nå, kan de gjøre gjengjeld ved å spise insekter i hagen til sommeren. Vi har også en enslig rødstrupe som heller vil være her enn i syden. Den er litt mer beskjeden i matfatet enn de andre.

Linnemi sa...

De er ikke lette å få festet til filmen - eller brikken - nei, men søte er de. :-)

Sine sa...

Hei på deg og takk for hilsen hos meg. Takker også for året som har gått og gleder meg til et nytt. Da skal jeg bli flinkere på bloggingen her ;-)

Anne (Moseplassen) sa...

Bildene dine er fine de, så lenge en faktisk ser at det er en fugl, og tilogmed hvilken fugl så er alle bilder av fugler ypperlige *ler* Det å få de skarpe er en virkelig tolmodighetsaktivitet gitt.. jeg tror at omtrent 5% av bildene jeg tar blir sånn någenlunde..

Godt nytt år da Nefertiti, og gratulerer med fugler i hagen :D