søndag 25. april 2010

Damene på tur med Oscar II


Ja, i tilfelle du lurer, så er Oscar II nabokjerringens nye bil. Oscar II har et digert bagasjerom :-D
I dag fikk vi være med på hagemesse i by'n. Det var jo kjekt, å få være med på tur, men messen var ikke noe særlig å skryte av.
Det var de vanlige messestandene - boblebad, markiser, komfyrpussemiddel - og et par blomsterforhandlere. De hadde røde pellargonier, rhododendron og stemorsblomster...
Og så var det masse perleblomster. De vil jo stå litt til, men det fristet ikke meg å kjøpe dem. Om et par dager vil de vel takke for seg.
Men de var nydelige, spesielt de lyseblå - sånne skal jeg sette ned til høsten.


Det som reddet dagen var en ganske stor stand med løker og knoller o.a. Tulipaner, liljer, peoner, valmuer og diverse annet.


Mathilde har svart belte i shopping - det fant jeg ut i dag - og vi gikk hjem med smikkfulle poser med liljeløk. Til prisen av, ja, nesten ingenting i forhold til det som sto på skiltene.


Men det var en til stand som gledet våre hjerter. Det var to damer der med pil. Vi handlet der. Jeg kjøpte oppbløtt pil til å flette med med en gang.
Jeg har allerede flettet meg en fuglemater nå i kveld.
Og det bare fordi jeg så Ramshagens løsning og ble misunnelig.

Etterpå var vi på loppemarked og kjøpte bøker. Så var vi innom Plantasjen og Bogrønt for å få dosen med grønt.

Takk og pris for Oscar II!

2 kommentarer:

Røsslyng sa...

Ojojoj, høres ut som en super dag med både planteinnkjøp og "nye" bøker :)

Anonym sa...

Det VAR en super dag! Men som sagt. Tenk at vi måtte innom både Plantasjen og Bogrønt for å avreagere litt etter spinkelt utvalg på den fattigslige Hagemessen! Hadde gledet meg til å kjøpe urter, stauder og å finne overaskelser. Ble ikke særlig overasket nei. Takk til deg nefertiti for en deilig grønn dag!