lørdag 8. mai 2010

Fin ettermiddagsøktDet er så deilig å være ute, endelig. Og i dag har det vært nesten helt sommer. Jeg vet det har vært litt nordavind, men foran huset hos meg, der hvor jeg har hagen min, er det lunt og fint.

Jeg kjøpte for mange år siden noen narcisser som jeg har hatt i en grønn potte. Jeg syns den kombinasjonen var så fin. Men så sprakk den grønne krukken, og jeg satte løkene ut i et bed.
Det er et par år siden, og jeg hadde helt glemt de. Men tror du ikke de blomstrer i år? I bedet under eiken. Det var ganske mange opprinnelig, men bare to stykker blomstrer nå. Er de ikke nydelige? De heter 'Tahiti', og de dufter kjempegodt. Av en eller annen grunn så tenker jeg på 17. mai når jeg kjenner den lukten (kanskje ikke så rart når jeg tenker meg om, det er jo da de blomstrer).
De står ved siden av en brunnera 'Jack Frost' og det er ubeskrivelig vakkert.

Tenk å gå i fistel over to narcisser og en brunnera ... jeg må være hagegal ;-)

Ellers er det jo veldig fint i rosebedet mitt også nå, da. Med teppet av muscariene som varmer opp til rosene er klar til å innta scenen.

I morgen skal jeg til mamma og sette poteter. God helg!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg skjønner deg godt, jeg. Gårsdagens store glede var at de gule påskeliljene som jeg har tatt med fra hjemplassen har begynt å blomstre.

Jack Frost er flott.

Mariann S sa...

Å, eg gikk gå i fistel når eg oppdaga årets førtse kusymre også :)) Og det er godt å vere hagegal :) God helg til deg :)