søndag 2. mai 2010

Sliten, men lykkelig


Dette ble en fantastisk kjekk dag i hagen. Jeg har liksom hatt våropprydning i bedene, og flyttet rundt på planter. Jeg vet nesten ikke om jeg kommer til å huske hvor alt har havnet. Fordelen er jo at det litt etter litt vil åpenbare seg...

I tillegg til flyttesjauen har jeg luket en del - det er jo greit med alt som er gjort - og så har jeg ryddet rundt omkring på tunet. Ja, og så i minidrivhuset.
Jeg har blant annet kastet noen titalls plastpotter.


I bedet langs veien har jeg satt alle de små frøplantene fra stokkroser og revebjeller tettere inntil husveggen. Utenfor der kommer det flere forskjellige akeleier og geraniumer. Og løyntantshjerteplanten er stor og fin og står der den sto. Det gjør auriklene og primulaene også. De er veldig fine der de står og flotter seg for folk som går forbi.


Men det er vel egentlig bedet under eiken jeg er mest fornøyd med: lavendel, r. 'Constance Spry', r. 'Mrs J. Laing', brunnera 'Jack Frost', en crispy gul daglilje, sommerfuglbusk, to staudepeoner, iris ger., høstanemone, høstormedrue og en vrihassel som avslutning.

Jeg tror det blir kjempebra :-)

4 kommentarer:

Berit sa...

Det tror jeg også!

Mariann sa...

Så fin den gule aurikellen. Deilig med sol og bra temperatur, fikk gjort litt i hagen jeg også i går.

nefertiti sa...

Ja, auriklene er utrolig søte.
Jeg er også spesielt glad i den gule.
Men jeg kunne godt tenke meg flere farger. Jeg har en mørk lilla også, den er litt 'strengere'.

Vi får en fin uke nå, men det skal visst blåse på oss :-)

Britt Åse sa...

Så herlig! Det å være fornøyd i hagen er virkelig tingen!