mandag 20. juni 2011

Noe får man da gjort


Neida, den blomstrer ikke riktig ennå, men et bilde må man jo ha med når man skal blogge. Og siden jeg ikke har giddet å være noe særlig ute i det siste (på grunn av kald og våt værtype ... ), så måtte jeg i arkivet for å hente et. Rosen 'Nostalgi' er den som står med de største knoppene i hagen min for øyeblikket, og antakelig den som kommer til å vinne årets kappløp mot blomstring. Vakker, ikke sant?

Jeg har vært med gullebarnet til Stavanger i helgen, hun har deltatt i NM for korps sammen med Sotra Vest Skulekorps - tredjeplass i 2.divisjon fikk de, og en veldig kjekk tur var det!

Det var ikke så mye vi fikk med oss ellers, men én ting la jeg merke til: rundkjøringen utenfor teateret var blomstrende vakker. Jeg skulle egentlig hatt et bilde av bedene rundt den trafikkmaskinen, men det fikk jeg ikke til ;-)

Turen gikk med buss, og jeg må si det var godt å komme hjem. Mannen hadde laget middag til oss, så det var bare å sette seg til bords. Etterpå kunne jeg lett ha besvimt på sofaen, men jeg klarte å ta meg sammen og gå ut i hagen.

Det resulterte i et luket måneskinnsbed, altså det hvite bedet, samt en god del omrokkering på planter som var forsvunnet under andre, eller som sto bak når de egentlig burde stå fremst osv.

To strake timer gikk det med, altfor lite selvsagt til alt man skulle ha gjort, men jeg har noen timer i dag også til rådighet. Blant annet skal jeg ut nå og få alle sommerblomstene jeg har sådd over i krukker og ut i bedene. Det skulle vært gjort for lenge siden, men det var det været ...

nei, nå går jeg ut!! :-)

2 kommentarer:

Maiblomst sa...

Det er ikkje lett å få tid til alt nei;-)
Den rundkjøringa er alltid flott på sommaren, ja!

Unknown sa...

Pust med magen ,det er veldig seldent at ting gjør seg selv hehe
det vi ikke rekker idag får vi ta en annen dag.
Men en har jo litt lyst til og kose seg litt ute i hagen da, det er jo sommer tros alt.
Håper du får en fin hageuke ,Marit.

Gratulerer med 2 plss.