torsdag 6. oktober 2011

Et vakkert syn

Her er løkene som skal i jorden. Noen av dem er allerede på plass under sorte mulden, mens andre venter på været - oppholdsværet. I alle fall venter løknedsetteren på oppholdsværet ...

Det er en staselig bukett vi har hatt på bordet de siste dagene. Jeg var litt i tvil om jeg skulle ta inn de flotte blomstene, men jeg er glad jeg gjorde det. Ute var det vel bare kråkene som hadde fått glede av dem.

PS: Det går trått med planterommet - det måtte både saging,hamring og sparkling til i tillegg til malingen. Derfor er det rotete i gangen nå ... og det er veeeldig kje-de-lig. Men - den som venter på noe godt osv :-)

7 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Ja det var et vakkert syn;)

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Åååå! fakarten! Visste det var noe jeg hadde glemt... Blomsterløk!!! Jeg må sporenstreks bestille det de har igjen på lager. Røde påskeliljer og turkise krokuser?

Heldiggrisen du som har hukommelsen i behold...

Mariann sa...

Du verden! Da vet vi hvem som kan glede seg til vakker vårblomstring. Jeg har ikke kjøpt en eneste blomsterløk hittil i høst, så her blir det vel magert i bedene til våren. Håper vi får litt opplett snart, så du får løkene dine i jord.

Linda sa...

å det var en herlig gjeng løk ja:)det blir flott til våren:)

Anne (Moseplassen) sa...

så spennende den løken så ut! liker sånne gråposer jeg, morsommere enn glansa pakker :)

God helg Elisabeth!

RandiA sa...

Ja, vakkert syn, men mye arbeid også. Når våren kommer vil du nok si det var verdt arbeidet. Jeg la ned bare et par hundrede jeg, i dag. Slik "etterfylling". Får vel gjøre en slik "stornedlegging" til neste høst, tenker jeg.

Maria sa...

Min kasse kom for over en uke siden, men først i går kom den første løken i jorden. Vanlige pappesker og gråbrune og hvite papirposer med tusjmerking på er MYE finere enn glanset - det døyver litt av angeren når man har forkjøpt seg. Andres store kasser hjelper også på døyvingen. Takk for den følelsen - jeg trengte den før jeg skal ut og plante mer :-)