søndag 20. mai 2012

Vi bare gjorde det

FØR

ETTER

Jeg har jo fortalt at Mannen inviterte meg med på hagesenter for noen uker siden. Men jeg tror ikke jeg har fortalt hva vi hadde med oss hjem igjen? Vi kjøpte et plommetre 'Opal' og to pæretrær, 'Ingeborg' og 'Broket Juli'. Hvor vi skulle ha dem var vi slett ikke sikker på, for hagen vår er ikke veldig stor, og vi har jo noen trær fra før også, men vi hadde veldig lyst på frukttrær. Derfor ble det til at vi kjøpte, og så fikk vi bare klare å finne en løsning ...

Rosen 'New Dawn' har flyttet til Magnoliakroken.

Løsningen ble: Å flytte alle 'New Dawn'-rosene som sto på sørveggen, og så skal vi spaliere pæretrærne der.
'New Dawn' er den rosen som har kommet først hvert eneste år, og den har stått utrolig lunt og fint til på den veggen. Men, jeg hadde klart å henge den opp med et fantastisk stygt arrangement, som jeg de siste sikkert fire årene har gremmet meg over å se på. Rosene hadde imidlertid vokset seg sånn inn i dette arrangementet, at jeg ikke orket å begynne på jobben med å erstatte det. Jeg tror også at rosen har godt av å bli flyttet også, for bladverket har virket sykt og altfor lysegrønt på den lenge.

Nå har vi har rett og slett gravd en grøft til dem i Magnolikroken, og hvis de tar seg der (krysser fingrene), så skal vi lage et fint klatrestativ til dem der. Et litt mer gjennomtenkt enn det de fikk forrige gang.

Det er meldt fint vær hele neste uke, så jeg regner med vi får malt muren og satt pæretrærne ned ganske kjapt. Fortsettelse følger :-)

4 kommentarer:

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Dere er vågale! Men det er jo det som er gøyest i hageverden!?! Flytte litt rundt, ommøblere, handle nytt! Lykke til med de espaljerte

nefertiti sa...

Takk skal du ha. Vi skal gjøre noe vi ikke kan i dette tilfellet, så lykke til, trenger vi absolutt :-)

Hideawayspa sa...

Hei
Hvor kjøpte dere rosebuen ? og hva kostet den ?
mvh Nina
anina007@hotmail.com

nefertiti sa...

Hei anina.
Beklager, har ikke sett kommentaren din før nå :-/
Jeg mener vi kjøpte den på Obs!, men jeg er slett ikke sikker, og jeg husker ikke prisen heller.