fredag 3. august 2012

Nye og gamle

Hot chocolate
 Rosen 'Hot Chocolate' er ny i hagen min, og akkurat så fin som jeg tenkte at den skulle være. Og så passer den godt i krukke sammen med, med - hva heter den planten som står bak der med sine mørke, lange, slanke blader, da ... ? Alt det går an å glemme!
Men 'Hot Chocolate', altså - den har nydelige blomster på rette stilker og den dufter friskt og godt. Jeg er glad jeg kjøpte den. Dessverre så har det jo ikke vært noe vær til å sitte ute og spise frokost og beundre den, slik det var tenkt, men det får vi heller gjøre til neste år :-)

Ispahan
Ispahan har jeg hatt i flere år, men det er først i år at den har tatt skikkelig av! Utrolig god blomstring på den. Og duften er himmelsk og bemerkes av de som går forbi hagen. Det er kjekt :-)

6 kommentarer:

Mariann sa...

To flotte roser! Ispahan var lekker.
Ha en fin helg, håper solen stikker innom!

Turid sa...

Helt nydelige begge to, men Ispahan er noe helt spesielt.... uberlekker.

Kristin Aurdal sa...

Nydelige roser, og når de i tillegg dufte nydelig er det ekstra stas :-)

Ranten sa...

Berre lekkert! Litte gran misunnelig.. Og vi sees på Hedemarken om noen uker?! Det blir kjempekjekt :)Jeg skal bo hos Gøril, men skal jo selvfølgelig være med på alt som er gøy!

MarJE sa...

Hei,tok meg ein tur innom deg.
Så flotte roser du har. Den rosa Ispahan falt eg heil for.
Ha ein flott kveld:)

Anonym sa...

Koselig med alle som tar seg tid til å stikke innom bloggen min, og spesielt kjekt er det jo når det dukker opp nye signaturer, MarJE!

Ja, Ranten, vi sees på Hedemarken :-)