mandag 24. september 2012

Fra solskinnshelgen

Alcea rosea 'Nigra'
Denne helgen var den reneste fryd!

En skulle jo gått tur og alt mulig når det nå endelig kom litt sol på oss, men jeg syns egentlig det var helt på sin plass å tilbringe disse dagene på eget tun.

Det ble ikke gjort noe fornuftig fra min side, men Mannen fikk murt ferdig trappen i inngangspartiet, og det er STOR stas skal jeg si deg! Kommer bilder snart :-)Astrantia major
Denne stjerneskjermen blomstrer for første gang i hagen min. Jeg kan ikke huske om jeg har hatt den med meg hjem fra et eller annet treff, eller om jeg har sådd den selv. Noen som vet hvilken det kan være? Jeg ser det er en som heter 'Roma', som jeg syns likner.

Edit: ser at jeg har kjøpt en på et forumstreff som heter 'Lars', men jeg har altså sådd tre forskjellige ladninger også opp igjennom årene, så det er ikke godt å si ...


Denne hortensiaen er veldig fin sammen med trappen i hagen, syns jeg. Men, som sagt, det er egentlig ikke plass til den der.
Dette er forresten samme stedet som jeg forsøkte å lage en lavendelhekk. Det gikk ikke bra, da det ble for lite sol for lavendelen.
Kanskje noen lave hosta skal få æren? Det er en veldig fin plass i hagen, altså!

3 kommentarer:

Turid sa...

Deilige høstdager for dere :) Flott her også, men frosten har herjet en del, det bærer hagen preg av.
Flott stokkrose, ønskedrøm med stokkroser i hagen, men de rekker det ikke hos meg, dessverre. Om jeg kan mene noe, kan hosta aldri ble feil, det er knakende god plante, med sin sirlige tuer i de vakreste bladfarver. Joda, jeg har en ting for hosta :))
Ha fine høstdager.

Humlehagen sa...

Så mye vakkert her hos deg!:)Legger meg til som følger hos deg, gleder meg til å lese videre!:)Hilsen Else Britt:)

nefertiti sa...

Tua: Stokkroseblomstringen er et høydepunkt i hagesesongen :-)

Hjertelig velkommen, Humlehagen!