onsdag 26. september 2012

Mer fra solskinnshelgen

R. 'New Dawn'


Det var så deilig å være ute i solen i helgen, og det er faktisk veldig, veldig fint i hagen nå. Synd at vi ikke får nyte det fullt ut. 

Jeg tok masse bilder, som jeg sikkert kunne brukt ut over hele høsten, men så 'svir' jeg dem altså av, alle på en gang, i stedet.

Jaja, det kommer gjerne noen lysglimt senere også :-)

'New Dawn' fikk litt av en behandling tidligere i år - jeg klippet dem helt ned, de var sikkert tre meter høye, før jeg røsket dem opp og flyttet dem. Fra solveggen, og til Magnoliakroken som er litt mer skyggefull.
Men det ser ikke ut som de lider noen nød!
R. 'Stanwell Perpetual'
 'Stanwell Perpetual' er fremdeles ganske liten og puslete av seg, men den har kommet seg godt i forhold til i fjor, og blomstrer, det gjør den jo. Den har fått seg noen kilevinker av han med gressklipperen, så det er gjerne ikke så rart at den ikke har tatt helt av ennå.

Acidanthera murielae - duftliljer
Hmm - jeg liker visst sånne 'blomster-mot-blå-himmel'-bilder ...

3 kommentarer:

Villrose sa...

Så deilig det må være med solskinnsdager.... Her er det mest "kraftig nedbør", og ethvert solglimt straffes straks med samme.

New Dawn og Stanwell er påliteligte og utholdende sorter, ja!

Turid sa...

Liker de mot himmelen bildene jeg også :) Duftliljene er jo så nydelige. Her er himmelen veldig grå om dagen, men til helga kanskje.....
Nyt høstdagene og sola.

Ranten sa...

Ja hvem liker ikke litt blå himmel i bakgrunnen :)Og akkurat det har vi jo ikke hatt så mye av i høst da, så det så..