søndag 30. mai 2010

Det knupper seg


Rosen 'New Dawn' er førstemann ute i år også. Men så har den fått den luneste plassen også, så det skulle vel egentlig bare mangle.


Bergklematisen har det ikke så godt. Den står i skygge etter klokken 13 om dagen, og som oftest så trekker det godt fra nord. Den skulle nesten hatt premie for at den våger seg frempå i det hele tatt. Den er absolutt nydelig når den blomstrer, og jeg gleder meg like mye hvert år.


Den første rhododendronen som kom inn i min hage. Den er kjempefin med tykke blader som er 'støvete' oppå og karrigule under. Blomsten starter som rosa og blir lysere og lysere til den avblomstrer som hvit.


Min sinnsvakt lekre iris germanica. Den fikk jeg av en hagegal, tullerusk. Knuppen er kølsvart!


Denne irisen fikk jeg av en annen hagegal, Magnus. Jeg har ikke sett den i blomst ennå, så jeg er kjempespent. Lurer på hvilken farge som skal åpenbares. Bedet den står i går i gult-blått-rødt ...

Disse bildene tok jeg på lørdag. I dag er det søndag og vi har gjort veldig mye i hagen. Det skal jeg fortelle mer om en annen dag. I morgen, sikkert. God natt, og takk for en fin helg :-)

3 kommentarer:

line sa...

Så flott blogg du har, nå har jeg kost meg med alle de flotte bildene.

Håper det er greit at jeg linker deg i bloggen min ;)

nefertiti sa...

Hei, Line, og velkommen skal du være!
Jeg linker deg rett tilbake :-)

Berit sa...

Spennende knopper!