fredag 28. mai 2010

Helg, nå igjen


Denne uken fløy virkelig av gårde, men så var den vel litt amputert, også. Vi har lagt pinsen bak oss, og sommeren står for døren. Kan vi nå driste oss til å håpe på litt høyere temperaturer ... ?

Helgen skal tilbringes i egen heim og hage. Vi har mye vi skal gjøre, både med beplantning og rydding i og rundt huset.

Etter oppussingen som har pågått i hele vår, har vi enorme mengder med plastinnpakning, papp, malingsspann og trekapp av ymse slag som må sorteres og enten sages opp eller kjøres vekk.
Etterhvert som vi nå flytter inn på nytt soverom får vi ryddet i gamle tøler også, og det viser seg at vi har samlet på ... alt for mye *urk*
Og bakdelen med stor kjøkkenbod er at det er plass til mye greier som egentlig ikke har noe der å gjøre *dobbelt urk*

I dag har mannen med seg stor bil hjem, så i morgen blir det hardt arbeid!

Forhåpentligvis får vi tid til å sette ned skjærsminen og buddlejaen jeg har kjøpt, også.
Og buksbomene som, på nærmest uforklarlig vis ;-), også er kommet til gards, må jo snart i jorden. Da snakker vi buksbomhekk, rosebue, frukthage og urtebed. En litt stor jobb der, altså.

Jeg gleder meg kjempemasse til å komme igang, og håper været holder seg sånn som nå, da kan vi sikkert grille i morgen, også.

God hagehelg, folkens :-D

2 kommentarer:

Tove sa...

Deilig hvis vi kan få litt vamere dager. Rart hvordan ting hoper seg opp på boder. Vi har noen slike rom vi også. Ha en flott helg :-)

Elisa sa...

Det var jo ein herlig hagedag i dag, og betre skal det bli, håpar de er ferdige med ryddinga så de kan bruke tida i hagen i morgon!