tirsdag 26. april 2011

Påskehaging


Hjemmepåske, i slutten av april, det er ikke mye som kan måle seg med det ;-)

Joda, jeg skjønner at fjellet, storbyen osv må være deilig, det også, men for oss, i år, og med så vakkert vær, har det vært helt midt i blinken deilig!!

Bildet av primulaen har jeg tatt nedi bakken på vei til nøstet. Å ta båten ut for å fiske og sette krabbeteiner har nemlig også stått på plakaten denne påsken. Og ja, vi fikk både fisk og krabbe. Sistnevnte spiste min mann og jeg til lunsj en dag - vi skylte den ned med en utmerket hvitvin.


Blomstersådden og overvintringsplantene har fått være ute og lufte seg hver dag. Jeg har jo endel spennende å se frem til i år, bl.a en canna og en eucomis som jeg ser veldig frem til å se i blomst i egen hage.

Ellers har jobben med å ommøblere pallekarmene gått sin gang. I den forbindelse har jeg flyttet på en ripsbusk og de to søyleepletrærne. Kommer ganske sikkert tilbake med før-og-etter-bilder :-)

Alle rosene er beskjært, og samtlige kommer sterkt ser det ut til. Flott!

I dag er det jobben igjen, men det er jo litt godt det også, å komme igjenge igjen. Ferie er jo ekstra deilig når man føler man har gjort seg fortjent til den.

4 kommentarer:

Elins reiseblogg sa...

Er så enig med deg :) Hjemmepåske er best! Endelig er det vår, hagen grønnes og fuglene kvitrer! Kan jo ikke reise bort da? Selv om jeg mener det av hele mitt hjerte er det lettere å si det i år etter en knallpåske. Både værmessig og ellers :)

Anonym sa...

Jeg er også veldig fornøyd med årets hjemmepåske.:)

Og så er det jo så deilig å bli ferdig med store deler av vårpussen i så deilig vær.

Linnemi sa...

Den formen for hjemmepåske kan de fleste gå med på. :)

Mariann sa...

Primula vulgaris som jeg er vant til å kalle kusommer,er en av de fineste vårblomstene.
Vi har hatt en fantastisk påske og tenk at fineværet fortsetter enda en stund.