onsdag 6. mars 2013

Rusletur i vårhagen

Det var ikke rare turen jeg fikk tid til etter jobb og før mørket kom. Men bare se! 
Det begynner å skje noe - o herlige tider som ligger foran oss :-)


Det er så vakkert, så vakkert! Og vi gleder oss så voldsomt, for i år skal det jo bli en sånn fantastisk sommer. Det krysser vi i alle fall fingrene for - kom igjen nå, folkens, KRYSS FINGRENE FOR AT DET BLIR EN FIN SOMMER!!

6 kommentarer:

Bille sa...

Ah, flotte spirer med løfte om noe enda flottere! Jeg krysser både fingre og tær, men egentlig så synes jeg sesongen er spennende uansett. Men noen fin-fine uker er jeg selvsagt med på :-)

Mariann sa...

Ja, de ligger der i startgropen. Værmeldingen er jo strålende framover, men kaldt om natten fremdeles. Hos oss er det tele i bakken de fleste steder enda. Her krysser vi både fingre og tær for at dette må bli en fantastisk vår og sommer.

Turid sa...

Å for et herlig syn :))) Her det fortsatt mye snø, langt til spirene, men trærne har da svulmende knopper som er klare for våren bare kulda slipper taket.

Stein sa...

Herlige bilder med håp om snarlig vår! Før var jeg mest utålmodig denne tiden på våren. Jeg ville at bladene skulle sprette frem og blomstene velle opp av bakken- helst i går. jeg har nok litt av denne holdningen i meg ennå - men nå setter jeg jo mer på å kjenne at det gradvis blir mildere, solen varmer litt mer og kveldene blir lysere :-) Så får våren komme for fullt om noen uker!
Ha en forsatt riktig fin kveld.

Villrose sa...

I dag må det være lov å være litt mis-unn-e-lig. Med en halv meter steinhard snø ned til herlighetene...

Jannibele sa...

Det spirer det spirer! For noen herlige vårtegn! I min hage ligger snøen som et tykt teppe, men borte i en solrik krok stikker snøklokkene såvidt over jorden. Et tegn det også:) Ha en fin kveld.