torsdag 5. juni 2014

Jeg skal bare

Geranium phaeum
Gullebarnet og jeg har vært i bursdagsbesøk i dag - veldig koselig! Det er fint for de som har bursdag om sommeren, og kan invitere til hagefest :-)

Da vi kom hjem igjen, hadde jeg lyst til å gå meg en tur, men så ble jeg sittende og 'surfe' litt for lenge, så det ble litt sent ... Men tro nå for all del ikke at jeg lot være å gå! Neida, fin tur ble det.

Og da jeg kom hjem igjen var klokken blitt 23.

Kanskje jeg bare skal sette ned de to stokkrosene jeg kjøpte hin dagen før jeg går inn? Ja. 2 stk alcea rosea, rosa fylte, ble satt ned i 'Eventyrbedet' ved veien.

Her kan jeg jo faktisk sette de to stjerneskjermene, også tenkte jeg, som står i ventebedet, og skulle bare gjøre det i full fart med det samme jeg var i sving. Ja. 2 stk astrantia major, en mørk rosa 'Lars' og en lys rosa, ble satt i samme bed.

Og tror du ikke det dukket opp et par eryngium? Rett i eventyrbedet med dem også! Nå kommer det seg, nesten litt trangt blir det kanskje rett og slett. Men de liker gjerne å stå tett, vi får se. Fint blir det i alle fall sammen med geraniumene, digitalisene og aquilegiaene som står der fra før.

Så måtte jeg bare vatne litt ...

Så måtte jeg bare bort i veien å klippe noen brunsnegler ...

Og nå må jeg bare sove litt. Natta - og takk for en fin og innholdsrik dag :-)

1 kommentar:

Hageidyll i Sonvika sa...

Elegant geranium.
Har ikke sett brunsnegler enda, men får nok ta en runde i kveld.
Lykke til med plantinga.
Eirin